ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ...

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2006

Saving Sergeant Mouxlas


Ποιός γαμάει και Rayan και Brayan και όλους μαζί

...άμα είσαι παλιός, είσαι. Τέλος!!!

Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2006

Σας χαιρετώ λοιπόν.

Τελευταίο post-άκιον πριν φύγω φαντάρος κυρίες και κύριοι. Όχι μην αγχώνεστε, για λίγες μέρες πάω. Επίστρατο με πήραν μετά από πέντε χρόνια. Υποθέτω ότι τους έλειψα (ή ακόμα χειρότερα ξέχασαν ποιος ακριβώς είμαι χοχοχο). Υποθέτω πως θα έχει πλάκα. Άντε να δούμε. Ελπίζω τουλάχιστον να βρω χρόνο να γράψω τίποτα της προκοπής.

Και τώρα στα όμορφα και τελευταία νέα. Η πολύ-αναμενόμενη σειρά μου «να σε χαίρεται η μανούλα» ακυρώθηκε. Καιρό τώρα με στεναχωρούσε αυτή η εξέλιξη, αλλά σήμερα είναι όλα οκ και πάλι. Γιατί; Μα γιατί πλέον όλα τα επεισόδια (και ακόμα περισσότερα να πω την αλήθεια) υπάρχουν στο http://www.thegreekguys.com . πάτε τώρα που προλαβαίνετε παιδιά προτού πλακώσουν οι ευαγγελάτοι. Φυσικά εγώ ήδη έγινα μέλος :) . Α ρε τιμημένη ελληνίδα γκόμενα ποιος τη χάρη σου. Μεγαλεία!!!

Υγ: Τσεκάρετε και μερικά από τα νέα Link ;)

Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2006

mouxliazo...

Να θες να γράψεις και να μην ξέρεις για ποιο πράμα και πως. Να πω δεν έχω θέματα; Έχω ένα κάρο. Αλλά δεν ξέρω ρε γαμώτο σα να βαριέμαι τελευταία. Όχι απλά βαριέμαι, αλλά βαριέμαι ελεεινά. Τέλος πάντων μια απόπειρα θα την κάνω.

Τα news μου για όσους και (κυρίως) όσες ενδιαφέρονται. Στη δουλειά πάμε καλά. Τελικά ούτε παραιτήθηκα, ούτε στην πρέζα έπεσα και η αλήθεια είναι πως ώρες ώρες περνάω καλά, αλλά και πάλι δεν είναι πάντα και η καλύτερη μου. Η σχολή από την άλλη πάει κατά διαόλου. Δεν είναι μόνο ότι μαζί με αυτήν έχω και τη δουλειά και ως εκ τούτου κουράζομαι, αλλά είναι και το όλο κλίμα. Έχοντας εμπειρία από το προηγούμενο ΙΕΚ περίμενα τα πράματα αλλιώς. Φευ. Ένα 80% των καθηγητών δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται, το ίδιο το ΙΕΚ ανοργάνωτο και για τον πούτσο, ενώ μπορώ να συνεννοηθώ με τρία, τέσσερα άτομα εκεί μέσα. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς δεν πηγαίνω και με την μεγαλύτερη όρεξη. Τέλος πάντων θα δείξει η συνέχεια.

Για τα κείμενα πήρα απόφαση να ανοίξω ξεχωριστό blog. Βέβαια ηλίθιε ψηλέ (σε μένα μιλάω μην αγχώνεστε) θα πρέπει να γράψεις ποτέ και τίποτα για να το ανοίξεις το γαμημένο το blog. Αλλά και πότε να γράψω; Η’ τι; (εδώ να σημειώσω πως αν και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο pascal, πρέπει να πω ότι γαμιέται πατόκορφα. Κάνε ένα διάλειμμα ρε ψηλέ, άσε και καμιά ιδέα και για μας.)

Τέλος πάντων όπως όλοι καταλαβαίνεται δεν διανύω και την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Δουλειά πάω για τα λεφτά, σχολή πάω για να μην με πρήζει ο γέρος μου και τις λιγοστές εξόδους που κάνω τις κάνω για να λέω ότι βγαίνω. Όσο για γυναίκες δεν το συζητάω. Ως συνήθως εδώ και πάρα πολύ καιρό τσιμπολογάω από δω και από κει, αλλά πέραν τούτου τίποτα το ιδιαίτερο. Και πως δηλαδή εδώ δεν έχω εγώ ο ίδιος όρεξη, θα έχουν οι γκόμενες;

Ως και να κράξω και να μπινελικώσω βαριέμαι. Πράμα ανήκουστο δηλαδή για όσους με ξέρουν. Δηλαδή κράζω, αλλά άνευ λόγου και αιτίας, πράμα που με κάνει να πιστεύω πως γίνομαι μίζερος, κάτι το οποίο πάντα ήθελα να αποφύγω.

Δεν πάμε καλά! Και να πω δεν έχω προτάσεις να κάνω κάτι; Έχω. Αλλά δεν ξέρω, για κάποιο γαμημένο λόγο δεν με συγκινεί τίποτα. Νιώθω πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να κάνω νέες γνωριμίες, αλλά τέτοιες που να με ξεκολλήσουν από τη μιζέρια μου. Να γνωρίσω ένα ατομάκι βρε αδερφέ που να με τραβήξει στην μαλακία.

Από την άλλη βέβαια πρέπει να χαλαρώσω και εγώ λίγο. Παντού σε όλους και όλες βρίσκω κάτι να με ξενερώνει. Αλλά και τι να κάνω; Να σταματήσω να είμαι τόσο τέλειος; Δεν γίνεται! (…just kidding φυσικά).

Μ’ αρέσει που ξεκίνησα να γράφω και με όρεξη και κατέληξα να γράφω λες και μιλάω στον ψυχολόγο μου. Την παναγία μου (sorry αγαπητοί εν τω χριστό αδελφοί) μέσα δηλαδή. Ίσως να παίζει και ρόλο το γεγονός ότι βρίσκομαι στην σχολή κάνοντας μάθημα ( ο θεός να το κάνει) με την ποιο ηλίθια, ξενέρωτη και άλλα αηδιαστικά επίθετα καθηγήτρια της σχολής. Ίσως πάλι απλά να έχω καιρό να γαμήσω καλά.

Τέσπα. Το βράδυ δουλεύω 12 με 8 οπότε λογικά όλο και κάτι σοβαρό και της προκοπής θα μπορέσω να γράψω (αν φυσικά δεν λιώσω στο manager ή φάω πάλι τις ώρες μου μιλώντας με την κάθε ιντερνετιακή ψώλα.)

Νίκος over and out.

Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2006

να'μαι πάλι. (3)

Χρόνια και ζαμάνια λοιπόν. Όχι δεν γαμώ αυτόν τον καιρό, αλλά γαμιούνται τα πάντα γύρο μου. Οι ώρες στη δουλειά, οι ώρες στη σχολή, οι γκόμενες που γνωρίζω (αλλά δυστυχώς όχι με μένα) και τέλος τέλος ο σκληρός μου (ο δίσκος έτσι).

Έχω μπόλικο πράμα να γράψω ως συνήθως, αλλά ανάθεμα με αν μπορέσω να τα βάλω σε μια σειρά. Ας αρχίσω όμως με το τι απέγινε η πολύαναμενόμενη (λέμε τώρα) σειρά που είχα υποσχεθεί, με τίτλο «να σε χαίρετε η μανούλα σου». Το concept και η βασική ιδέα ήταν η εξής: κατά τύχη έπεσα πάνω σε ένα μάτσο βιντεάκια τραβηγμένα από κινητό. Όλα είναι τσόντα φάση. Θα ανέβαζα το βίντεο, θα είχα και δυο τρείς εικόνες από αυτό στη φάση όπου ειπώθηκαν οι καλύτερες ατάκες και θα σχολίαζα με το δικό μου μοναδικό τρόπο. Φυσικά του κλου της όλης υπόθεσης είναι πως πρόκειται για ελληνικά βιντεάκια, που σημαίνει ότι όλο και κάποια γνωστή θα πετυχαίναμε. Στο τέλος κάθε επεισοδίου θα τελείωνα με τη φράση να σε χαίρεται η μανούλα σου, απευθυνόμενος στην εκάστοτε πρωταγωνίστρια (φυσικά θα δικαιολογούσα και το γιατί).

Και θα με πείτε «και γιατί δεν προχώρησες ρε ψηλέ;». Για αρχή έπαιζε να φάω ένα κάρο μηνήσεις αν με έπαιρναν χαμπάρι οι «πρωταγωνιστές» και ύστερα υπάρχουν αρκετά με ανήλικα οπότε έπαιζε να μου την πέσουν οι cyber-μπάτσοι, που στη χώρα μας μόνο με κάτι τέτοια ασχολούνται.

Αυτά φυσικά τα είχα σκεφτεί και από την αρχή. Ως υπεράσπιση θα έλεγα πως στην τελική δεν προβάλω και κάτι μυστικό. Όλα τα βίντεο βρέθηκαν σε δημόσιο υπολογιστή σε κοινή θέα. Δεύτερον ήδη πολλά κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό άρα και πάλι δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο μόνος. Θα με πεις και αυτό θα το έκανε νόμιμη ή ηθική την προβολή των βίντεο; Δεν είμαι και σίγουρος αλλά νομίζω πως όχι. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως όταν κάθεσαι να σε βιντεοσκοπήσουν από μια συσκευή η οποία είναι προσβάσιμη στον οποιονδήποτε, έχεις υπόψη σου πως μπορεί να πέσει σε διάφορα χέρια. Στην τελική το να θέλει ο γκόμενος σου να σε πάρει με το κινητό δεν σου λέει κάτι; Στις 99.9% των περιπτώσεων το κάνει για να σε δείξει σε γνωστούς και φίλους. Άρα φταις και εσύ. Επιπλέον όταν παρτουζώνεσαι με άλλους δέκα ή κάνεις πίπες μπροστά σε άλλους τόσους δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση για προστασία των προσωπικών σου δεδομένων.

Πάμε στο δεύτερο τώρα. Τα ανήλικα. Εκεί ως υπεράσπιση διαλέγω το τι βλέπει ο καθένας και το τι θέλει να προβάλει ο καθένας. Δηλαδή. Ο ξάδερφος μου έχει μια φωτογραφία της κορούλας όταν ήταν δυο χρονών που είναι γυμνή στην παραλία. Ο νορμάλ άνθρωπος την βλέπει και λέει «Α τι χαριτωμένο που είναι». Ένας παιδόφιλος μπορεί και να τον παίξει. Διακινεί λοιπόν ο ξάδερφος μου παιδική πορνογραφία έχοντας μια τέτοια εικόνα στο πορτοφόλι του; Επιπλέον ο σκοπός μου δεν ήταν να τα κάνω upload και να πω «να πάρτε δείτε τσόντες με ανήλικα», αλλά να πω «πάρτε δείτε και γελάστε με την όποια κατάντια παρατηρείτε».

Το αν θα έστεκαν αυτά σε ενδεχόμενο δικαστήριο ή αν θα με έβγαζαν έστω ηθικά δικαιωμένο δεν το ξέρω και η αλήθεια είναι πως όταν άρχισα να επεξεργάζομαι το υλικό αφότου συνέλαβα την ιδέα ποσώς με ενδιάφερε. Μετά έγινε η παπαριά με το blogme.gr και είδα πως αστεία δεν σηκώνει η υπόθεση. Έπειτα το βίντεο του δευτέρου επεισοδίου ήταν αμφιλεγόμενο. Άλλος είπε ότι τα πάντα γινόταν εις γνώσει της πρωταγωνίστριας και άλλος πως υπήρξαν συλλήψεις για την όλη υπόθεση γιατί τη φλομώσανε στα drugs. Όχι τίποτε άλλο, αλλά το δεύτερο επεισόδιο ήταν και το καλύτερο και είχε και ως point να αποδείξει πως το νούμερο δυο μπορεί να είναι καλύτερο από το νούμερο ένα. Τέλος πάντων άφησα την αμφιβολία υπέρ της κοπέλας (αν και εγώ την εκδοχή περι ναρκωτικών δεν την πιστεύω.) Ε και τώρα τελευταία έγινε ότι έγινε στην Εύβοια.

Εκεί κάπου μπήκα σε σκέψεις. Σε φάση, γιατί. Γιατί να μπω στον κόπο; Για να χλευάσω; Να ξεφτιλίσω; Να ηθικολογήσω; Στην υπεράσπιση μου αν μου έλεγαν πως προωθώ τα όσα γίνονται στα βίντεο, θα έλεγα πως στην τελική είτε τα προβάλω είτε όχι αυτά γίνονται και δεν θα σταματήσουν να γίνονται αν κλείσουμε τα μάτια. Θα έλεγα πως “I am just the messenger”. Messenger τίνος μηνύματος όμως; Και καθώς γράφω ατάκες και σχόλια σταματάω και κοιτάω την οθόνη. Κάθομαι και ρωτάω τον εαυτό μου: «γιατί ρε ψηλέ; Σε ενοχλούν; Και αν ναι, γιατί; Εσύ δηλαδή αν μπορούσες να κάνεις τα ίδια δεν θα τα έκανες;» Εκεί τραβάω τα χέρια από το keyboard και σκέφτομαι. Ναι ή όχι τελικά; Θα πηδούσα με άλλους 5-6 νοματαίους την ψώλα του σχολείου; Θα δεχόμουν να μου κάνουν μέσα στην τάξη με κόσμο πίπα; Δεν ξέρω. Πραγματικά δεν ξέρω. και με φοβίζει η σκέψη ότι η απάντηση μπορεί και να είναι «ναι» και πως η όλη φάση από μέρους θα γινόταν από ζήλια που στην εποχή μου δεν γινόταν τέτοια ή ακόμα και αν γινόταν εμένα με είχαν στην απέξω.

Και συνεχίζω να σκέφτομαι. Με αφορμή τα όσα έγιναν στην Εύβοια, βγήκε στη φόρα ότι κυκλοφορούν ένα σωρό τέτοιου είδους βίντεα και πως μάλλον υπάρχει ένας άτυπος διαγωνισμός μεταξύ των σχολείων για το ποιο θα τραβήξει το πιο hard core. Καταρχήν θεωρώ υποκριτικό να κάνουμε λες και ανακαλύψαμε την Αμερική. Ακόμα και αν δεν είχες δει κάτι, ήξερες. Λίγο πολύ στην τελική όλοι υποψιαζόμαστε και έχουμε υπόψη μας πως κάτι δεν πάει καλά με τη νέα γενιά. Όχι ότι η δικιά μου (76’-85’)δεν είναι βλαμμένη, απλά η νέα(86’- 95’) είναι ένα κλικ πιο πάνω στη σκάλα της βλακείας. Τέλος πάντων η όλη φάση είναι ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, οπότε ας μην κάνουμε τους ανήξερους.

Το λιγότερο που με απασχολεί βέβαια είναι αυτό. Το κείμενο λόγω δουλειάς και σχολής γράφεται εδώ και μέρες. Έχω προλάβει να ηρεμήσω και δεν γράφω εν θερμώ. Για την ακρίβεια γράφω με πολύ καθαρή σκέψη και καθαρό μυαλό και αυτό μάλλον συμβαίνει για πρώτη φορά στο blog τούτο. Αυτό γιατί θεωρώ σοβαρά τα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αλλά κάπου εδώ ρε blog-οαδέρφια χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατί εγώ απάντηση σε μερικές ερωτήσεις δεν βρίσκω. Θέλω να πω γιατί τα θεωρούμε σοβαρά; Γιατί ενοχλούν; Γιατί μας προκαλεί εντύπωση που μια 16χρονη παίρνει πίπα σε συμμαθητή της μπροστά στους υπόλοιπους έχοντας εις γνώσειν της ότι βιντεοσκοπείται; Θέλω μια απάντηση από όλους, να γίνει μια συζήτηση ρε αδερφέ, αλλά πριν το κάνετε, πριν πιάσετε τα keyboard, κάντε ένα κράτει και σκεφτείτε λίγο. Είναι κακό; Μήπως ζηλεύουμε; Μήπως νιώθουμε ενοχές; Ειλικρινά μια συζήτηση θέλω να την κάνουμε γιατί προσωπικά έχω ψιλοκολλήσει.


ΥΓ: για τους εκπαιδευτικούς την γνώμη μου την έχω γράψει εδώ και καιρό. Τόσο ζώα δεν τους περίμενα όμως. Δεν με νοιάζει αν έγινε ή δεν έγινε βιασμός στην Εύβοια. Προσωπικά πιστεύω πως έγινε, αλλά θα κάνω το μαλακά και θα πω πως αυτό είναι για να αποδειχθεί στο δικαστήριο και μπλα μπλα. Η στάση όμως ορισμένων καθηγητών με αηδιάζει. Όταν λες ατάκα του στυλ «τα ήθελε και αυτή» είναι σα να παραδέχεσαι τον βιασμό πρώτον και δεύτερον λες ότι φταίει και το θύμα από πάνω. Για μένα όσοι είναι σε γυμνάσια και λύκεια κάθονται απλά να κάνουν ένα 5ωρο της πούτσας και να παίρνουν ένα μισθούλη και από εκεί και πέρα στην πούτσα τους. Δεν νοιάζονται για ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Και να μην ακούσω για το παραμύθι της μειοψηφίας και τα γνωστά πως σε κάθε χώρο υπάρχουν και οι κακοί. Έχει παραλιώσει αυτή η γαμημένη η καραμέλα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται συνέχεια σε αυτή τη χώρα 10 να βγάζουν όνομα για τους υπόλοιπους 90. Στους εκπαιδευτικούς τα ίδια, στους ταρίφες τα ίδια, στους μπάτσους τα ίδια, στους οπαδούς τα ίδια. Σε όσους χώρους και κλάδους νοσούν τα ίδια. Δεν με χέζετε λέω εγώ; Τέρμα το παραμύθι. Υποτίθεται ότι ως πλειοψηφία παράγεις έργο (γιατί υποτίθετε πως είσαι συνεπής και σωστός), ναι; Ναι! Ε τι σκατά έργο παράγεις πια όταν οι λίγοι(υποτίθεται) κακοί του κλάδου καταφέρνουν να στο πηδάνε κάθε τρεις και λίγο; Είμαστε η μόνη χώρα με την παγκόσμια πατέντα όπου η πλειοψηφία είναι μια ζωή δέσμια της μειοψηφίας. Τι λέτε ρε; Πάτε καλά; Έλεος πια. Αλλά και ακόμα και έτσι να είναι. Πως επιτρέπεις 10 μαλάκες να σου χαλάνε το όνομα; Γιατί δεν αντιδράς; Γιατί δεν προσπαθείς να τους συμμορφώσεις όταν βλέπεις να χαλάνε και το δικό σου όνομα; Αν λοιπόν δεν αντιδράς είσαι το ίδιο ένοχος και κακός στη δουλειά σου, τέλος! Αφήστε που το έργο των απανταχού εκπαιδευτικών φαίνεται και από τον τζίρο που κάνουν τα φροντιστήρια.

ΥΓ2: Δεν είναι το θέμα ότι η κοπέλα είναι βουλγάρα. Και ελληνίδα να ήταν το ίδιο θα γινόταν, γιατί επικρατεί η ηλίθια λογική του στυλ «το δικό μου το παιδί;». Ναι μωρή το δικό σου το κολόπαιδο. Τα σημερινά παιδιά είναι ιδιαιτέρως κακομαθημένα και το ξέρουμε όλοι. Αλλά επι του θέματος αυτού σε άλλο post.