ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ...

Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2007

Από 3-0 στο ημίχρονο, 3-6 στο τέλος.

Δεν σε χάλασε όμως έτσι ψηλέ; Καιρός ήταν δηλαδή να θυμηθείς πως είναι οι τσόντες. Αρκετά ψηλά τον είχες πάρει τον αμανέ. Μια χαρά σου έκατσε. Έτσι είναι αγόρι μου. Κερδίσαμε με μεγάλο σκορ δυο εύκολα φιλικά αρχές του χρόνου και νομίζαμε ότι γίναμε υπερομάδα ε; Κάναμε το Χ πριν κάνα τρίμηνο με την Νέμεσις μας και χαρήκαμε έτσι; Ξέχασες όμως μαλάκα πως πήγες να το χάσεις με αυτογκολ στο 90 ε; Δεν μάθαμε τίποτα έτσι; Κάτσε τώρα με το πουλί στο χέρι. Κάτσε τώρα να ξαναχτίσεις ότι ψυχολογία έχτιζες εδώ και ένα τρίμηνο.

Το είδες να έρχεται κιόλας. Να πω δεν το είδες; Αλλά όχι. Εκεί. Υπεροψία. «Το έχω το ματσάκι», σφύριζες. Παρ’ τα να μη στα χρωστάω. 3-1 και στον κόσμο του ο ψηλός. Μυρωδιά. 3-2 και έλα μωρέ δεν παίζει τίποτα. 3-3 και τότε άρχισες να την ψιλιάζεσε. Και καλά τώρα σοβαρεύουμε. Αλλά τρίχες. Στο ίδιο μοτίβο ο ψηλός. Τη μία μαλακία μετά την άλλη. Στο 3-4 πανικός και σε πήρε από κάτω. Στο 3-6 έμεινες να μαζεύεις συντρίμμια.

Δεν πειράζει όμως, καλύτερα. Το χρειαζόσουν καιρό τώρα. Μόνο έτσι θα κατέβαινες από το καλάμι. Και άμα έτρωγες και δυο τρία ακόμα θα ήταν ακόμα καλύτερα, γιατί έτσι κι αλλιώς για παραπάνω ήσουν. Αλλά και τόσα καλά ήταν. Έμαθες τώρα.

Έπρεπε βέβαια πρώτα να γίνει, αυτό που έλεγες ότι δεν είχες γίνει ποτέ. Γλοιώδης. Να γίνεις σαν τους μαλάκες που έβριζες και κορόιδευες τόσα χρόνια. Να κάνεις το εντελώς αντίθετο από όσα έλεγες τόσο καιρό. Να χάσεις μια πολύ καλή ευκαιρία για το τίποτα. Να γαμήσεις ότι ψυχολογία έχτισες με κόπο. Τσάμπα η θεωρία ρε μάστορα. Τόσα post για να είσαι εσύ ο μαλάκας στο τέλος. Πολύ «κλο-κλο» και από μπάλα τίποτα που λέει και ο Γεωργίου.

Αλλά όπως είπαμε δεν σε χάλασε. Για τιμωρία κάτσε τώρα να κάνεις φιλικά με τα ‘Άσπρα Χώματα’ και την ‘Άνω Μαγούλα’ και άσε το Champions League. Κάτσε τώρα να πηδάς πάλι καμιά κιούσπα από δω και από εκεί. Δε σε χαλάει.

Γιατί αν, λέμε αν, είσαι τυχερός (γιατί μετά από αυτό αν η τύχη σου γυρίσει την πλάτη δεν θα έχει άδικο) και σου κάτσει ξανά κανένα σοβαρό ματς, πριν παίξεις θα φροντίσεις να κατέβεις απ’ το καλάμι. Αν προηγηθείς θα φροντίσεις να μην ξανα-υπερ-ενθουσιαστείς και θα κοιτάξεις να κρατήσεις το σκορ. 1-0; 1-0 φίλε μου. Και μισό μηδέν ακόμα, φτάνει να πάρεις το ματσάκι. Αλλά ακόμα και αν το χάσεις τουλάχιστον θα είσαι σοβαρός. Θα χάσεις με ψηλά το κεφάλι. Περήφανος ότι τουλάχιστον έδωσες τον καλύτερο σου εαυτό. Τέλος πάντων θα παίξεις σοβαρή μπάλα.

Γιατί άντε ψηλέ. Καλές οι τριάρες και οι τεσσάρες στα φιλικά, αλλά καιρός να σοβαρεύουμε λίγο έτσι; Καιρός να ανέβουμε λίγο επίπεδο έτσι; Άντε γιατί βαρέθηκα τη μοναξιά. Άντε γιατί βαρέθηκα να βλέπω τη γκόμενα και να λέω άντε πότε θα φύγει. Άντε γιατί βαρέθηκα να λέω «τι έχασα τώρα ο μαλάκας;».

Τ’ ακούς μαλάκα ψηλε; Ακούω να λές!

1 Comments:

Blogger triantara said...

πήρε μετάθεση η coach και φαλήρησε η ομάδα ρε;;; εμ, ας με πλήρωνες καλύτερα... (ναι, τρομάρα μου...)

4:15 π.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home