ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ...

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2007

Τράβα να βάψεις να κάνα νύχι κοπέλα μου...

Πάλι νεύρα; Πάλι ρε παλικάρι μου; Πάλι; Τι να κάνω γαμώ το ξεσταύρι μου, που όταν ακούω (διαβάζω) μαλακίες και γελοιότητες, δεν μπορώ να κρατήσω τα νεύρα μου; Τι σε έπιασε αγορίνα μου και ποιος σε πείραξε να τον εσκίσω θα με πεις. Για ρίξε μια ματιά εδώ και όταν τελέψεις, καμ μπάκ.

Τέλεψες; Ωραία. Μη μιλάς ...όχι ακόμα δηλαδή. Άσε με να σε πω και μετά το συζητάμε.

Για αρχή το εν λόγω πόστ τυχαία το πέτυχα. Δεν την ξέρω δεν με ξέρει και προηγούμενα δεν έχουμε. Παμ’ παρακάτω τώρα. Που τα πήρα και γιατί προφανώς σκέφτεσαι και δεν σε αδικώ, αλλά είπαμε υπομονή. Η φράση «Το χειρότερο για μένα είναι ότι, αυτές οι γυναίκες έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους και δεν κάνουν τίποτα για να διεκδικήσουν τα αναφαίρετα δικαιώματά τους.» με γύρισε τα μυαλά. Και εκεί που βγήκα τελείως από τα ρούχα μου ήταν όταν είδα και τι άτομαο τα γράφει όλα αυτά. Ρίχνεις μια ματιά στα υπόλοιπα θέματα και βγάζεις αφρούς. «Πως να είστε ο τέλειος σύντροφος», «Πως να απορρίψετε κάποιον», «Πως να συμπεριφερθείτε μετά το σεξ!» και «Μάθετε να φιλάτε με πάθος!» βλέπει ο ψηλός και του γυρίζει το μάτι προς τα μέσα. Για τον εξής απλό λόγο. Μου κάνει τέτοιες δηλώσεις το κορίτσι του cosmopolitan που ανάθεμα με αν ξέρει που σκατά πέφτει η γαμημένη η Σαουδική Αραβία. Και τσατίζομαι γιατί ξέρω ότι το θέμα θα αναφέρθηκε εκεί που έκανε πετικιούρ με τις κολλητές στο στυλ «καλέ μάθατε πως κυκλοφορούν οι γυναίκες στη Σ. Αραβία;» για να κλείσει με το ποιος τελικά πηδάει τη Γιώτα από το γραφείο και αν το βράδυ θα πάνε στο Βέρτη. Είναι ο συνδυασμός των παραπάνω που κάνει το κεφάλι μου να γυρνά σαν του εξορκιστή. Ποιος γράφει και τι γράφει. Άτομα άσχετα και ασόβαρα μου γράφουν για άλλα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά και γράφουν και μαλακίες. Σα να κράζω εγώ τους οικοδόμους για κάτι εργατικά τους δικαιώματα που δεν διεκδικούν. Γιατί άλλο να φωνάζω εγώ για τα δικαιώματα των οικοδόμων και να τους κράζω από πάνω και άλλο να τραβήξουν σε πορεία οι οικοδόμοι και να τους υποστιρίξω γιατί συμφωνώ με τα αιτήματα τους. Και είναι ηλίθιο το πρώτο για τον απλό λόγο ότι δεν ανέβηκα και ποτέ σε καμια σκαλωσιά τελευταία, εκτός και αν το ξέχασα, οπότε να την ψάξω και για τα ένσημα Θέλω να πιστεύω πως οι αναγνώστες μου (όσοι και αν είναι αυτοί) είναι αρκετά έξυπνοι να καταλάβουν το νόημα του παραδείγματος και τι θέλω να πω με αυτό. Το θέμα του ποιος τα γράφει συνεπάγεται και άλλων πραγμάτων, αλλά αν πάω από το εν λόγω blog να τα πω θα γίνει της πουτανάρας το κάγκελο.

Οπότε ας πάει να πει κάποιος στην τύπισσας πέντε πράματα εκ μέρους μου. Όπως ότι δεν είναι θέμα αποδοχής της μοίρας, αλλά αποδοχής μιας κουλτούρας (όποια και αν είναι αυτή δεν το συζητάμε τώρα). Γιατί το πρόβλημα των γυναικών αυτών (όσων έχουν πρόβλημα επαναλαμβάνω) δεν είναι ότι με την κελεμπία δεν φαίνεται το νέο tattoo στο μπούτι και το ωραίο χρωματάκι στο νύχι όπως πιθανόν να φαντάζεται το κορίτσι μας. Γιατί εκεί ο Αχμέτ δεν είναι Μήτσος να του πεις «σάλτα και γαμήσου, εγώ πάω στη μάνα μου», γιατί εκεί ο πρώτος που θα σε σαπακιάσει στο ξύλο αν το κάνεις θα είναι η μάνα σου που θα σε στείλει συστημένη πίσω στον Αχμέτ να σε πλακώσει και εκείνος μήπως σε λυπήθηκε η μάνα σου και δεν σε πλάκωσε αρκετά. Δεν κάνουν τίποτα γράφει το ζώο για τις γυναίκες μιας χώρας που άμα τις βιάσουν τις λιθοβολούν και από πάνω. Λες και κάθονται όλη μέρα αμέριμνες και από βαρεμάρα δεν λένε τίποτα για το ξύλο που αρπάζουν. Άκου τώρα προβληματισμούς που βγάζει το άτομα που έβγαλε θέμα στο ίντερνετ για το πώς να φιλάς με πάθος. Και μη με πει κανένας μαλάκας τι σχέση έχει αυτό, γιατί καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά. Γιατί ξέρουμε ότι η γκόμενα νομίζει πως στις μουσουλμανικές χώρες οι γυναίκες χαλιόνται που δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν με τις φούστες ως το βυζί και ότι επιλογή της αυτοδιάθεσης του σώματος μας σημαίνει να προβληματίζεσαι για το χρώμα της ρίζας μη γαμήσω. Μου τι δίνει αφάνταστα να ακούω(διαβάζω) από γκόμενες του στυλ cosmopolitan και το μαλλί πλατίνα να λένε δεν κάνουν τίποτα. Γιατί υποψιάζομαι ότι κατέληξαν στο συμπέρασμα έτσι. Χωρίς καμία σκέψη απολύτως. Απλά για να απαντήσουν στην ερώτηση «καλά μωρέ και αυτές πως αντέχουν έτσι;». Ας ενημερώσει κάποιος την κοπέλα λοιπόν, ότι και πολλές πολλές επιλογές δεν έχουν (όσες έχουν πρόβλημα επαναλαμβάνω). Γιατί είπαμε. Ο Αχμέτ ρίχνει και καμία ψιλή και του λένε και μπράβο στο χωριό. Γιατί επίσης τον Αχμέτ δεν τον διαλέγεις εσύ επειδή είναι ψηλό αγόρι, μοιάζει του Μπράντ Πίτ και οδηγεί κάμπριο (όπως προστάζει το περιοδικό που διαβάζεις), αλλά στον φορτώνουν από τα δεκαπέντε (και πολύ λέω). Ας πάει να πει κάποιος ότι την ώρα που αυτή ως πρώτο μεγάλο πόνο βίωνε το πέρασμα του σκουλαρικιού, την ίδια ώρα αντίστοιχα κάποια συνομήλικη της στον αραβικό κόσμο βίωνε ως πρώτο μεγάλο πόνο την κλειτοριδοεκτομή (με τις ευλογίες των γωνιών πάντα), μπας και καταλάβει ότι σε ένα τέτοιο κόσμο δεν έχεις να περιμένεις και πολλά. Επίσης ας της πει και κάποιος ότι δεν έχουν και πρόβλημα με αυτό τον τρόπο ζωής, γιατί τον θεωρούν και σωστό. Γιατί ίσως δεν τους λέει και τίποτα να είναι άλλη μια βαμμένη γκόμενα που χορεύει σε μπαρ.

Και επειδή θα αναφερθεί και το θέμα της κουλτούρας και του πολιτισμού στις εν λόγω χώρες. Μαγκιά τους. Ναι ακριβώς. Μαγκιά τους. Ας μάθουμε επιτέλους να σταματήσουμε να κρίνουμε μόνο με τα κριτήρια τα δικά μας. Γιατί πρώτων ο αραβικός πολιτισμός είναι ένας επίσης σπουδαίος πολιτισμός. Όταν οι άραβες ήταν έτη φωτός μπροστά στην αστρονομία, τα μαθηματικά και τις άλλες επιστήμες, εμείς (ο δυτικός πολιτισμός) καίγαμε γυναίκες ζωντανές ως μάγισσες. Και θα με πεις «μα τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ». Θα σου πω ότι από μέρος σε μέρος είτε διαφέρουν είτε δεν ισχύουν και τέλος. Στη Σαουδική Αραβία ας πούμε το δικαίωμα της ιδιοκτησίας προστατεύεται διαφορετικά απ’ ότι στον δυτικό κόσμο. Εκεί του κλέφτη του κόβουν το χέρι και τελειώνουν. Καλά και το θεωρείς εσύ σωστό θα ρωτήσει κάποιος. Προφανώς και όχι. Αλλά γι’ αυτό ακριβώς το λόγω δεν ζω και εκεί πέρα. Και γι’ αυτό ακριβώς δεν παίζει να πατήσω εκεί πέρα, γιατί θα μου φανεί κομμάτι δύσκολο να ακολουθήσω τους όρους του «οικοδεσπότη» (γιατί στην τελική όταν πας επίσκεψη σε μια χώρα είναι σα να πηγαίνεις σε σπίτι. Δεν κάνεις ότι μαλακία σου κατέβει, αλλά σέβεσαι τις συνήθειες του οικοδεσπότη). Στην τελική οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια ζούνε έτσι. Είτε δεν βρίσκουν λόγο να αλλάξουν κάτι είτε γουστάρουν και έτσι. Γιατί άμα δεν γουστάρεις κάτι είτε την κοπανάς για αλλού, είτε κοιτάς μήπως δεν είσαι ο μόνος μαλάκας που δεν γουστάρει και αμα βρεις και άλλους το αλλάζεις. Στην τελική εμείς πως δεν καίμε πια γκόμενες δεμένες σε παλούκια; Γιατί δεν νομίζω να βρέθηκε κάποιος και να είπε «μάγκες αμα την κάψετε την γκόμενα θα σας καρφώσω στον ΟΗΕ και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο» έτσι; Τώρα αν κάποιος θέλει να ξεφύγει από όλα αυτά από μόνος και δεν τον αφήνουν, τότε ναι είναι υποχρέωση σου να βοηθήσεις(οι οικοδόμοι σε πορεία που λέγαμε; Ε …καλημέρα). Αλλιώς του αφήνεις στην ησυχία τους να τα βρουν μόνοι τους, γιατί και για τους αυτόχθονες της Αμερικής (βόρειας και νότιας) κάποιοι θεώρησαν ότι είναι απολίτιστοι (ή ότι έχουν κατώτερο πολιτισμό) και τα αποτελέσματα τα είδαμε.

Στην τελική οι μουσουλμάνες από μόνες τους έκαναν φασαρία για την απαγόρευση της μαντίλας στα σχολεία. Και πριν σηκώσει κανείς το κεφάλι να πει μαλακία, ας μου πει τι αν θα γινόταν ή όχι πραξικόπημα στην Ελλάδα αν αύριο έβγαινε η κυβέρνηση και έλεγε πως απαγορεύονται τα σταυρουδάκια στο λαιμό και τα κομποσχοίνια στο χέρι. Όχι γιατί και εμείς προχωρημένοι είμαστε, αλλά στις αρχές του μήνα ο prezatv έβγαζε στον αέρα αυτό το video. Άντε γιατί πολλές μαλακίες ακούσαμε και φέτος.

13 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

και για να βρεθουν στην ιταλια δεν θα'ναι και γυναικες του αχμετ του μεροκαματιαρη αλλα καποιου αχμετ με αρκετο εως μπολικο παραδακι

και ητανε και μονες τους στο δρομο χωρις την συνοδεια του ευνουχου (πως δεν τοπιασε αυτο η κικιτσα?)

και τελος παντων τι τη θελανε την μακαροναδα δημοσιως ρε γαμωτο αφου καλως κακως φορανε το πανι στη μουρη! ας την περνανε πακετο σπιτι να τη φχαριστηθουνε! τιποτα μουσουλμανες κοσμοπολιταν θατανε και δαυτες!

8:31 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

ax poso se euxaristiemai otan grafeis etsi k bazeis ta pragmata sth 8esh tous!

2:04 π.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Μούχλα το πας στο άλλο άκρο. Οι Άραβες όντως είχαν και έχουν έναν πλουσιότατο πολιτισμό. Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι τώρα τα δικαιώματα των γυναικών σε πολλές αραβικές κοινωνίες καταπατούνται. Και η μπούργκα είναι ένα από τα δείγματα αυτής της καταπάτησης. Αν μελετήσεις το θέμα και συζητήσεις με γυναίκες μουσουλμάνες που κατάγονται από αραβικές χώρες θα βγάλεις σωστότερα συμπεράσματα. Είναι πολύπλοκο θέμα και έχεις δίκιο όταν λες ότι δεν θα έπρεπε να εκφράζουμε άποψη από την στιγμή που δεν έχουμε γνώση του ζητήματος, πράγμα βέβαια που ισχύει και στην περίπτωσή σου.

12:09 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητέ Μουχλιασμένε φίλε μου, Νίκο...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ για το κοσμοπολιτανο-ψευτο-γκομενο-ειδές που τολμά και κράζει κάτι τέτοιες γυναίκες, που αν αυτή έλεγε πως θέλει απλά να βάψει το μαλλί της πλατίνα (όπως λές) -AKOMA KAI KAΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΝΤΙΛΑ!!!- θα έπρεπε μετά να καλύπτει και το μάυρο της μάτι... ή και τα δύο! ή θα καθόταν σπίτι!...

Διαφωνώ όμως κάθετα όταν χαρακτηρίζεις "Εμάς" Δυτικούς... (πέρα απο το αν Ενταχθήκαμε στην "Δύση") διότι πρίν την ΕΟΚ κανένας δεν ήξερε που να μας κατατάξει! (Ειλικρινά!)

Επίσης... πότε κάψαμε "Εμείς" μάγισσες ρε τρελέ, που (όπως και λές) όλοι σε αυτή την Χώρα (!?) είναι με τον σταυρό στο λαιμό και την Χριστο-Παναγία στο στόμα!?

...Σε χάνω που και πού... Μα συνήθως συμφωνώ μαζί σου! ;)

12:41 μ.μ.

 
Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Μπράβο Νικόλα είσαι χείμαρρος!
Καλα της τα πες! Και εγώ εκνευρίζομαι από κάτι τέτοιες Μπάρμπι.
Στην Σαουδική Αραβία όμως δεν έχουμε να κάνουμε απλά με μουσουλμάνους αλλά με ουαχαβίτες, οι οποίοι είναι ουλτρα φανατικοί και υπερσυντηριτικοί και ερμηνεύουν τα λόγια του Κορανίου σε πολύ εξτριμ καταστάσεις. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι σε εκείνη την χώρα η μεγαλύτερη κατάκτηση για τις γυναίκες να είναι το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο -με άντρα συνοδεία πάντα- και αυτό το πήραν μετά από συζητήσεις 3 ετών!
Θα μου πεις τι να κάνουμε για αυτούς? Να στείλουμε πεζοναύτες-σταυροφόρους να τους "εκδημοκρατίσουν"? Εκεί είναι που δεν παν με τίποτε γιατί στην τελική με τους πουριτανούς του Μπους έχουν πολλά κοινά!

Καλα να περνάς

12:33 μ.μ.

 
Blogger Sanity Loss Era said...

Χελοου Μουχλα, λοιπον ωραια ολα αυτα αλλα δεν ειναι μονο αυτα...Επειδη εχω βρεθει στη Σαουδικη Αραβια και επειδη προσφατα ειδα ενα ντοκιμαντερ για το Ντουμπαι θα ηθελα να προσθεσω και γω κατι μιας και ειμαι παιδι και ζηλεψα. Λοιπον, στις πιο ανεπτυγμενες πολεις της Σαουδικης Αραβιας(βλ.Ντουμπαι) οι γυναικες δεν ειναι υποχρεωμενες να φορανε μπουργκα ή τουλαχιστον να ειναι καλλυμένες απτην κορφη ως τα νυχια. Ειναι επιλογη τους.Ταδε εφη μπουργκοφορουσα στο ντοκιματερ. Οσο για αυτο που ειπες Νικολη το αν δε σ'αρεσει σηκωνεσαι και φευγεις κιπ ιν μαιντ οτι δεν ειναι στο χερι τους.Χαρακτηριστικα οταν πηγα εγω εκει ετυχε να μιλησω με μια γυναικα η οποια καταγοταν απο εκει αλλα ειχε φυγει και ειχε επιστρεψει ως ξεναγος ή κατι τετοιο. Ε λοιπον για την εν λογω γυναικα καθολου ευκολο δεν ηταν να φυγει και για να ειμαι ακριβης,να το σκασει. Αναγκαστηκε να παντρευτει ξενο μονο και μονο για να καταφερει να φυγει και τρεχα γυρευε....Μπορει στα πιο υποαναπτυκτα μέρη της Σαουδικης Αραβιας η ζωη να μοιαζει απαραδεκτη και απανθρωπη, στις μεγαλες πολεις ομως εχουν γινει βηματα.

(Να μη σχολιασω δε, το ποσα καλλυντικα αγοραζουν αυτες-αφου μονο το προσωπο τους δειχνουν.)

1:08 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Το ποστ της κυρίας στο ροζ μπλογκ είναι τραγικό γιατί καταρχήν, δε νομίζω οτι κανείς θα γέλαγε στ'αλήθεια βλέποντας αυτό το βίντεο. Εκτός και αν γέλασε η ίδια και μετά αισθάνθηκε άσχημα και είπε να ανεβάσει και ένα ποστ. Και σίγουρα η μακαρονάδα είναι ο τελευταίος λόγος που οι 2 πολιτισμοί δεν μπορούν να συνυπάρξουν.
Αυτααααα....

3:34 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Επίσης να συμπληρώσω, το ποστ θα έπρεπε να εκφράζει θαυμασμό που κατάφεραν και έφαγαν το σπαγγέτι έτσι.

3:40 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

bare8hka na to diabasw olo, malakies 8a grafeis pali :P

1:18 π.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Etsi re boy xosta sto malakismeno cosmo girl

3:16 π.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

ok re file apla skepsou oti eci grafeis tis paparies sou krimmenos pisw apo tin asfaleia tou fulou sou kai apo t vevaiotita pws eci den prokeitai pote na vretheis s mia paromoia katastasi!!!!ok simfwnw pws den prepei n katakrinoume tous anatolikous-aravikous-...politismous apla eci eipes ligo poli pws einai aksioi tis moiras tous!!!!!!!!!!

12:40 π.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

σορυ ρε ψηλε..αλλα κρινεις την κοπελιτσα που εκρινε ενα κοιωνικο θεμα και της λες να μην κρινει;...
αυτη τουλαχιστον εκρινε ενα κοιωνικο θεμα και εχει το δικαιωμα,εσυ σκεψου οτι δνε το εχεις αυτο το δικαιωμα...
δλδ εσυ ποιος εισαι;..και που ξερω εγω οιτι δεν εισαι ενας ρηχος ανωριμοςπρωην φρικιο τυο σχολειου;..
Ωχ..μη μου πεις οτι σε εκρινα!!!!:Ρ
Με ποιο δικαιωμα;;;;;:Ρ

1:08 π.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

ασε που το βιντεο ειναι στημενο!!!

1:09 π.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home