ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ...

Παρασκευή, Μαΐου 09, 2008

Εκτελούνται μεταφοραί ο μούχλας…

Αλλάζουμε μαγαζί για όσους δεν κατάλαβαν. Πάμε στου pek, να τον στηρίξουμε κιόλας. Και επειδής μου ζήτηξε να γράφω πιο συχνά, λέω να αρχίσω να προθερμαίνομαι. Όπως λοιπόν συνηθίζεται στις μετακομίσεις, στο πακετάρισμα πάνω ανακαλύπτεις διάφορες μαλακίες ( η αγαπητή κωλόγρια έχει και μεγαλύτερη εμπειρία επί του θέματος), εγώ είπα να κοιτάξω να κάνω μια αναδρομή. Πάμε …

Ιούλιος 2006. Με το «Πέρι ειλικρίνιας» κείμενο μπαίνω ενεργά στον χώρο του blogging. Της πουτάνας το κάγκελο σε ένα σεντόνι 4000+ λέξεων, όπου με ότι πιάστηκα για θέμα, απλά δεν το άφησα όρθιο. Η αγαπητή uba βλέπει την αρχή, φαντάζεται τη συνέχεια και στα σχόλια απλά προειδοποιεί τον κόσμο.

Βέβαια τον ίδιο μήνα ανεβαίνει και το «Viva espana». Μια ιστορία ύμνος στη μαλακία της μέσης εναλλακτικής ελληνίδας. Όπως επίσης πως όταν το τέλος δεν θέλω να είναι happy, είναι για χάπι.

Αύγουστος 2006. Το παραδοσιακό greek-καμάκι αντικαθίσταται από το τζατζίκι σε μια ιστορία μαλακίας, παράνοιας και απελπισίας μου. Το «τζατζίκι ρε; Είμαστε σοβαροί;», ανήκει πλέον στη σφαίρα του μύθου.

Σεπτέμβριος 2006. Ταρίφες, ΤΕΙ, ΠΑΟΚτσήδες, νεοέλληνες πολίτες και πολιτικοί. Πως χώρεσαν όλα στο «γαμω την κλάψα σας!», ο θεός και η ψυχή μου (ή καλύτερα το μυαλό μου).

Δεκέμβριος 2006. Πριν φύγει ο χρόνος και λίγο πριν τα γενέθλια μου συμβαίνει κάτι που μόνο σε μένα θα μπορούσε να συμβεί. Αναρωτώμενος «και τώρα τι κάνεις;» δείχνω ότι τα κείμενα μου είναι βγαλμένα από τη ζωή.

Μάρτιος 2007. Στο «περί ελευθερίας λόγου» με τη βοήθεια video του Bill Hicks (http://www.youtube.com/watch?v=WDrgwZsGC9A) υποστηρίζω τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, απλά αναρωτιέμαι για τη χρησιμότητα.

Αύγουστος 2007. Η ιστορία της «Generation X» είναι το δικό μου κατηγορώ στην γενιά των 50s και 60s.

Σεπτέμβριος 2007. Ο «φανταστικός διάλογος» είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της ελπίδας να γίνω διάσημος και αγαπητός blogger.

«Τράβα να βάψεις κανένα νύχι κοπέλα μου» φωνάζω τον ίδιο μήνα και κρίνοντας από τα όσα διάβασα από την μέση νεοελληνίδα αυτή wanna-be γκόμενα και λίγα της έσουρα στο κείμενο.

Μάρτιος 2008. Με το «ΜΟΥΧΛΑ-TV: NEWS», πάω το blogging στο επόμενο επίπεδο.


Και με αυτά τα ολίγα highlights από την (σχεδόν)2χρονη παρουσία μου στο blogspot αποχωρώ. Ότι έχω γράψει εδώ θα μείνει εδώ τιμής ένεκεν.

Όσο για το άλλο το μαγαζί, μόλις τελειώσω με τα βαψίματα, θα σας πω και που είναι. Stay tuned ;)

1 Comments:

Blogger Sanity Loss Era said...

Ναι μη μας αφησεις σε αγωνια και παθουμε τιποτα! ΨΩΝΙΟ!

5:08 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home