ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ...

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2006

Γιατί;;; Γιατί να είσαι τόσο μαλάκας;

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος. Αυτή τη μαγκιά της πρωτιάς ποτέ δεν την κατάλαβα. Μου είπε φίλος ότι βγήκε το trailer του “300”. Για όσους δεν ξέρουν το “300” είναι comic γραμμένο από τον Frank Miller με θέμα τους τρακόσιους του Λεωνίδα. Κάπου στα τέλη του 2005 ξεκίνησε η παραγωγή και μπλα μπλα μπλα, φτάνουμε στο σωτήριο έτος μας. Μόλις μου το είπε και παρόλο που ήμουν από ξύδια έτρεξα πρωί πρωί να το ψάξω. Είδα trailer και από την warner bros. αλλά και από το mftm (Movies For The Masses). Στη warner τρέχα γύρευε από πού κάνουν το stream και άντε ψάχνε για προγράμματα για να το κάνεις capture. Οπότε ρώτησα στο blog τους πως γίνεται να πάρει κανείς το trailer να το δείξει και σε κανένα φίλο. Λέω δε μπορεί, internet είναι αυτό, υποτίθεται πως μοιραζόμαστε εδώ μέσα. Παπάρια μπλε. Η απάντηση που πήρα ήταν απογοητευτική. Αν διαβάσει κανείς και πιο πάνω, το άγχος τους είναι να ξέρουμε όλοι ότι η ανακάλυψη είναι δικιά τους. ΟΚ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ!!! Αλλά το τσουτσούνι δεν μεγαλώνει έτσι. Τώρα μπορώ να έχω το videακι να το δείξω σε αυτούς που δεν έχουν internet? Ή αν έχουν δεν είναι γρήγορο; Μη μου στεναχωριέστε δε θα παραλείψω να αναφέρω την πηγή μου.

Τέσπα. Από warner είναι εδώ και από mftm είναι εδώ (είπαμε …δική τους ανακάλυψη. Τύφλα να έχει ο Σλίμαν δηλαδή)μαζί με τις μαλακίες που με γράψανε.

Το trailer υπόσχετε πολλά. Αν το βιβλίο αποδοθεί όπως αποδόθηκε και αντίστοιχα το “sin city” τότε θα μιλάμε για πολύ καιρό για αυτή την ταινία. Αναμονή λοιπόν και ο Μάρτιος είναι …μακριά (γαμώτο).

5 Comments:

Blogger triantara said...

ελπίζω η ταινία να είναι τόσο καλή όσο το κόμικ, γιατί αλλιώς καήκαμε...

το τρέιλερ δυστυχώς μου θύμισε κάτι μεταξύ Άρχοντα και Μονομάχου... άντε να δούμε...

4:48 μ.μ.

 
Blogger verbal said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

7:31 μ.μ.

 
Blogger ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ said...

Αυτός ο Φρανκ Μίλλερ...
Βασικά είχα την τύχη να διαβάσω το κομικ, και πορώθηκα. Ελπίζω να κρατήσει αρκετά πράγματα απο αυτό και να μην "πλατειάσει" (πσσσσ)
Αξέχαστη η σκηνή της εμφάνισης του Ξέρξη. Όποιος έχει δει παρόμοια παρουσίαση Πέρση, να μου το πεί να το ξέρω...

12:35 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε που είναι τα αποκαλυπτικά ποστάκια που μας υποσχέθηκες;

Που είναι η συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας;;;; ΠΟΥ;;;;

Θέλω να ξέρω τι σκατά έγινε στη συνέχεια :p
(κι ας μην ανεβάσεις ποτέ το κειμενάκι με το βιντεάκι που 'λεγες)
Θέλω την ιστορία!!!!

Μιαου :)

2:00 π.μ.

 
Blogger MESSIAS said...

Ναι, Μπράβο, Προσβάλεις Τους Συντελεστές Ενός Τρομερά Χρήσιμου Ιστολογίου (Δε Με Ενδιαφέρει Αν Το Κάνεις Δίκαια Ή Άδικα) Και Όταν Σου Απαντάει Ένας Εξ Αυτών, Διαγράφεις Το Σχόλιό Του... Είσαι Μεγάλος Μάγκας... Μράβο Νικολάκι Μου...

7:29 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home